TikTok accuses EU of keeping it in the dark over staff phone ban

TikTok accused the European Commission on Friday of failing to consult it over a decision to ban the Chinese short video sharing app from staff phones on cybersecurity grounds, a move subsequently followed by another top EU body.

The app, which is owned by Chinese firm ByteDance, is facing growing scrutiny from Western authorities over concerns that China’s government could use it to harvest people’s data. Beijing has regularly denied having any such intentions.

The EU executive and the EU Council, which brings together representatives of the member states to set policy priorities, said on Thursday staff will also be required to remove TikTok from personal mobile devices that have access to corporate services.

TikTok, which has in the past said that data on its service can not be accessed by Beijing, said it had not been told or contacted by either institution ahead of their decisions.

“So we are really operating under a cloud. And the lack of transparency and the lack of due process. Quite frankly one would expect, you know, some sort of engagement on this matter,” Caroline Greer, TikTok’s director of public policy and government relations, told Reuters.

She said she cold not respond to the bodies’ cybersecurity concerns because they had not spelled them out.

The European Commission did not immediately respond to a request for comment on TikTok’s statement.

Greer said TikTok CEO Shou Zi Chew, who met EU industry chief Thierry Breton and other commissioners in Brussels in January, was “concerned and a little puzzled”.

“He has always been very available, you know, responding to the Commission … We have reached out for a meeting in whatever shape or form they would like that to happen.”

Other EU institutions should do their own research before making decisions on the app, Greer said.

TikTok is banned on U.S. Senate employees’ government-owned devices and also in India. The European Parliament has not taken such a step.

148 COMMENTS

 1. Além do drama, o Big Brother Brasil também oferece aos espectadores uma visão única do comportamento humano. Ao observar como as pessoas se comportam em um ambiente tão controlado, os espectadores podem ver como as pessoas reagem ao estresse, como estabelecem relacionamentos e como tomam decisões sob pressão. É um experimento social fascinante, que foi capturado na televisão por mais de duas décadas.

 2. Wow, What a Excellent post. I really found this to much informatics. It is what i was searching for.I would like to suggest you that please keep sharing such type of info.Thanks

 3. A web development and digital marketing company in Lahore is called Brandlocus. Working with businesses of all sizes, we offer traditional online solutions by implementing the greatest technology and cutting-edge user-edge design techniques, all the while promoting your brand image and advancing your business goals.

 4. Meta App Manager is an intuitive platform designed for application management. Compatible with multiple software development platforms, this solution also features various features specific to apps.

 5. Thank you because you have been willing to share information with us. we will always appreciate all you have done here because I know you are very concerned with our.

 6. I needed to thank you for this extraordinary read!! I most certainly partaking in every last piece of it I have you bookmarked to look at new stuff you post.

 7. Great article! I found the information shared here to be highly valuable and informative. The content you created caught my attention. Thank you for shedding light on this topic and encouraging discussions. I look forward to reading more engaging content from you in the future. Keep up the excellent work!. Also Read my informative content on Wholesale casting jewelry suppliers

 8. This dux ducis body has simple business style and slim body design. well selected glossy pu leather outside to inside. keep your main card near your hand for passing and spending on the go. The foldable stand supports comfortable viewing, definitely makes your videos more enjoyable.

 9. It is truly a well-researched content and excellent wording. I got so engaged in this material that I couldn’t wait reading. I am impressed with your work and skill. Thanks.

 10. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work…

 11. Ontdek Zuid-Holland en ervaar de Nederlandse cultuur tijdens onze Groepsuitjes in Leiden. Onze deskundige gidsen nemen je mee door deze charmante provincie, waar je een unieke kijk krijgt op het land en zijn steden. Ontdek de verborgen attracties van Nederland, leer over de rijke geschiedenis en cultuur, bewonder de klassieke Nederlandse architectuur en proef heerlijke lokale gerechten. Geniet van adembenemende uitzichten over de landschappen van Zuid-Holland. Onze professionele gidsen laten je de beste attracties en geheime plekjes in Leiden zien, die alleen de lokale bevolking kent. Je hebt ook vrije tijd om zelf op verkenning te gaan. We organiseren niet alleen uitjes in Leiden, maar ook in andere steden zoals Haarlem, Rotterdam, Amsterdam, Alkmaar en Utrecht stad! Bij Uitjes en Eten bezorgen we je onvergetelijke momenten en laten we je kennismaken met de Nederlandse cultuur. Ontdek een schat die je voor altijd bij je kunt dragen.

 12. In the current digital landscape, establishing a robust online presence is crucial for businesses to maintain relevance and competitiveness. This is where the significance of digital marketing 101 emerges. Digital marketing is a contemporary marketing approach that leverages digital channels like search engines, social media, email, and websites to connect and interact with potential customers.

 13. No doubt this is an excellent post I got a lot of knowledge after reading good luck. Theme of blog is excellent there is almost everything to read, Brilliant post.

 14. uae interior design companies – Liger Interiors was extremely competent and knowledgeable about all the most recent trends. They were able to offer an infinite number of samples and possibilities. Their expertise is using their incredible décor ideas to provide the finishing touches to a project.

 15. In Dubai London Hospital Our staff of medical experts enjoys professional credibility based on unmatched healthcare experience and an exceptional track record of service, and the holding business, Dubai London Clinic & Speciality Hospital, has built excellent credentials over the past 35 years. A contemporary hospital might be built on its well-established reputation, which has been built up through a network of six facilities, significantly enhancing the UAE’s healthcare system.

 16. Explore waterstop MCT UAE’s cutting-edge solutions and services in construction and engineering. Discover innovative projects, expert teams, and a commitment to excellence on the official MCT website.

 17. De beste manier om je website te optimaliseren met ankerteksten voor links is door ze kort en beschrijvend te houden, en toch de relevante zoekwoorden zoals “Utrecht” op te nemen. Het is ook belangrijk om de ankerteksten te variëren en niet steeds dezelfde te gebruiken, omdat dit er spamachtig uit kan zien en een negatieve invloed kan hebben op je ranking. Daarnaast is het cruciaal om ervoor te zorgen dat de externe links afkomstig zijn van betrouwbare websites. Het linken naar lage kwaliteit websites kan namelijk de reputatie van jouw website schaden en invloed hebben op je positie in zoekresultaten. Door deze tips te volgen, optimaliseer je de ankertekst van je link voor betere prestaties. Dit zal helpen om sterke relaties op te bouwen met andere websites en meer verkeer naar jouw eigen site of blog te leiden. Met een goed geoptimaliseerde linkbuildingstrategie bereik je meer gebruikers en vergroot je het succes van je website niet alleen in Utrecht, maar ook in omliggende regio’s van Utrecht stad.

 18. Wij bieden uitgebreide en gepersonaliseerde SEO-services, inclusief zoekwoordenonderzoek, websiteoptimalisatie en contentcreatie. Ons ervaren team is bedreven in organische en betaalde zoekmarketing, evenals reputatiemanagement, analyses en andere digitale marketingservices. Elk bedrijf waarmee we samenwerken profiteert van een op maat gemaakte SEO-strategie die specifiek is afgestemd op hun behoeften. Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan onze klanten, met continue ondersteuning, heldere doelstellingen en meetbare resultaten vanaf het begin van het proces. Of u nu een klein bedrijf bent met beperkte middelen of een grote onderneming met ambitieuze SEO-doelen, wij zorgen voor uw succes. Zorg ervoor dat uw bedrijf vindbaar is in Google en genereer leads en een succesvolle ROI. Neem vandaag nog contact op met onze SEO-experts in Schoor en Noord-Kennemerland en verbeter de online zichtbaarheid van uw bedrijf.

 19. I admire what you have done here. I like the part where you say you are doing this to give back but I would assume by all the comments that this is working for you as well.

 20. Hoofddorp plaats om Noord-Holland regio Haarlemmermeer is de perfecte locatie voor iedereen die werk als online marketeer ( SEO/SEA ) en wonen perfect wil combineren. Het gebied biedt niet alleen een scala aan landelijke en stedelijke bezienswaardigheden, maar ook een breed scala aan lokale voorzieningen en werkgelegenheid. Wonen in Hoofddorp is handig, zowel qua tijd als qua vervoersverbindingen; je kunt snel en gemakkelijk van A naar B komen met het openbaar vervoer of met de auto. Op het gebied van werkgelegenheid heeft Hoofddorp veel te bieden. Met zijn gevarieerde mix van industrieën is er voor ieder wat wils. Van financiën en technologie tot creatieve industrie en dienstverlening; waar je passies ook liggen, er is een baan voor je in Hoofddorp. En vergeet niet: dicht bij je werk wonen betekent dat je minder tijd kwijt bent aan woon-werkverkeer, zodat je je vrije tijd na je werk of in het weekend beter kunt benutten. Geniet van de ruimte die wonen in Hoofddorp je biedt zonder in te leveren op het gemak van de nabijheid van tal van voorzieningen, waaronder uitstekende restaurants en winkels; er is hier voor elk wat wils! En dankzij de groene ruimte kun je je even terugtrekken uit het dagelijks leven, terwijl je nog steeds om de hoek kunt slenteren voor boodschappen of naar het centrum kunt gaan voor wat cultuur. Wonen in de gemeente Hoofddorp biedt een onverslaanbare combinatie van stad en platteland – dus waarom verder zoeken? Maak er vandaag nog je thuis van! ( Copyright Httpmarketing Hoofddorp )

 21. This type of message always inspiring and I prefer to read quality content, so happy to find good place to many here in the post, the writing is just great, thanks for the post.

 22. This particular papers fabulous, and My spouse and i enjoy each of the perform that you have placed into this. I’m sure that you will be making a really useful place. I has been additionally pleased. Good perform!

 23. Hoe optimaliseer je als ondernemer in Enschede jouw website op jouw plaatsnaam? Gebruik online Schema Validators om te controleren of jouw code geldig is voordat je deze op je website implementeert. Op die manier weet je zeker dat alles correct werkt en voldoet aan de nieuwste zoekmachine-standaarden. Valideer jouw content met een schema-validator op de plaats Enschede om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar is en hoger scoort in zoekresultaten. Hierdoor trek je meer potentiële klanten aan en val je op tussen de concurrentie. Het gebruik van schema-opmaak is een geweldige tip voor website-optimalisatie in jouw regio. Maak gebruik van deze functie om de zichtbaarheid van jouw website te verbeteren en een voorsprong te krijgen op anderen.

 24. Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thank you!

 25. Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thank you!

 26. Your article is very nice. Wish to see article much more like this. Thanks for sharing your information its a great article pleas visit ouer site

 27. Fantastic blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m planning to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any suggestions? Many thanks!

 28. You re in point of fact a just right webmaster. The website loading speed is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a fantastic activity on this subject!

 29. I’m intrigued. I don’t think Ive met anybody who knows as much about this subject as you do. You are really all around informed and extremely astute. You composed something that individuals could comprehend and made the subject captivating for everybody. Truly, incredible blog you have here.

 30. Hello, Neat post. There is an issue along with your website in internet explorer, might test this¡K IE nonetheless is the marketplace chief and a big section of people will pass over your excellent writing due to this problem.

 31. Tarimas.com es el portal líder en la distribución y venta de suelos parador con los mejores precios del mercado. Encuentra el mejor precio, opiniones y experiencias de los usuarios de parquet Parador. Comprar parquet de parador del distrubuidor N°1 es una tranquilidad y seguridad para nuestros clientes de tarima flotante y pavimentos de alta gama.

 32. I’m glad I found this web site, I couldn’t find any knowledge on this matter prior to.Also operate a site and if you are ever interested in doing some visitor writing for me if possible feel free to let me know, im always look for people to check out my web site.

 33. A Skin Care Clinic offers professional expertise, catering to diverse skin concerns through personalized treatments.
  Hair Paradise Salon provides a range of services, including consultations, customized therapies, and innovative procedures, addressing various skin issues.
  Staffed by skilled professionals, they combine advanced technology, specialized products, and holistic approaches to enhance skin health.
  A Skin Care Clinic promotes not just outer beauty but overall skin wellness, fostering confidence and self-care.

 34. A Limo Hire London transportation is provided right in the center of London by The Limo and Car Rental.
  With this service, you can take a luxurious and roomy ride in a Hummer limo. For special occasions, festivities, or business gatherings.
  The Limo Hire London Rental Service offers a luxurious and remarkable mode of transportation for individuals wishing to explore and traverse the energetic metropolis.

 35. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My blog is in the very same niche as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thank you!

 36. GOOD That is a beneficial viewpoint, however isn’t make every sence whatsoever dealing with which mather. Any method thanks in addition to i had make an effort to share your current post straight into delicius but it surely is apparently an issue using your websites is it possible to you should recheck this. many thanks again.

 37. GOOD Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too fantastic. I actually like what you have acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific site.

 38. That could be at the same time the best send in that in reality preferred examining. It’s actually not every single day that many of us support the chance to figure out the very first thing.

 39. Good The next time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my option to learn, however I really thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may repair when you werent too busy looking for attention.

 40. Good Good website! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

 41. Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job

 42. I am really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish only about gossips and web and this is really frustrating. A good blog with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 43. Stir&Sizzle specialize in Desi food, Indian food and affordable catering that doesn’t compromise on quality that has helped us to attain above 90% customer satisfaction rate. Experience the difference with Stir&Sizzle – your go-to for affordable, best-in-class catering near you, including full-service catering, catering delivery services, and cheap catering for weddings, Birthday parties, Festival celebrations, Conferences, and Seminars to make your day special.

 44. Thanks for a very interesting blog. What else may I get that kind of info written in such a perfect approach? I’ve a undertaking that I am simply now operating on, and I have been at the look out for such info.

 45. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info.

 46. Presenting the Vollgut Bath Lift Chair, a state of the art arrangement intended to improve bathing openness in the USA. Designed with accuracy, this chair gives a safe and easy experience for people with portability challenges. The Vollgut Bath Lift Chair is furnished with trend setting innovation, guaranteeing a smooth and controlled drop into and climb from the bath. Its easy to understand elements and strong development focus on both security and convenience. Raise your bathing routine with the Vollgut Bath Lift Chair, offering a mix of development and solace to advance freedom and prosperity. Pick dependability and quality for a more open and pleasant bathing experience, gladly brought to you by Vollgut.

 47. Thank you so much for the post you do. I like your post and all you share with us is up to date and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job

 48. I take a gander at stores of stuff and I tracked down that the approach to writing to clearifing that unequivocally need to determine became splendid so i’m pushed and ilike to return back again in future..

 49. I concede, I really have now never again been in this net site page in a drawn out time… in any case, it turned into each and every delight to look It is a particularly basic topic and ignored through so many, even experts. I on account of help making people more prominent aware of suitable issues.

 50. Knowledge Works is unique in that it is founded and run by teachers with current state teaching credentials. This means that we understand the needs of students, and we have a background in state standards, testing, and the Common Core. We don’t just operate like a business; we operate from the standpoint of educators.
  Name: Knowledge Works
  Address: 190 Janney Cir, McDonough, GA 30253, United States
  Phone Number: 470-781-0079

 51. Superb site! I revere how it is kind with my eyes it is. I’m addressing the way that I may be told at whatever point another post has been made. Searching for additional new updates. Have an extraordinary day!

 52. Commercial exterminators provide expert pest control solutions for businesses, ensuring a pest-free environment. With specialized knowledge and advanced techniques, they efficiently address infestations, safeguarding properties from potential damage and health hazards.

 53. In the unique domain of cannabis development in New York, our Natural Cannabis Pest Control arrangements become the dominant focal point, offering cultivators a sustainable and viable means to safeguard their valued plants. Carefully created, these arrangements give an eco-accommodating munititions stockpile against normal pests that can think twice about wellbeing of cannabis crops in the novel states of the Realm State.

 54. Good post. I learn something tougher on different blogs everyday. It’ll at all times be stimulating to learn content from other writers and observe somewhat one thing from their store. I’d choose to use some with the content on my blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll offer you a link in your internet blog. Thanks for sharing.

 55. Brilliant site! I worship how it is thoughtful with my eyes it is. I’m tending to the way that I might be told whenever another post has been made. Looking for extra new updates. Have an exceptional day!

 56. Looking for reliable transportation in Durham? Our Durham Taxis offer prompt and professional services, ensuring you reach your destination safely and on time. With a fleet of well-maintained vehicles and experienced drivers, we prioritize customer satisfaction. Whether it’s a local commute or airport transfer, our efficient and affordable taxi services cater to your needs. Book a Durham Taxi for a comfortable and stress-free travel experience. Your journey, our priority.

 57. If you want to buy the best quality reusable paper towels and become eco friendly take a look at the listed website. These are bamboo paper towels and bamboo towels are environmentally friendly.

 58. TikTok accuses the EU of withholding information about a staff phone ban, highlighting concerns about transparency. Like AI content recommendation tailors suggestions, clear communication is vital for trust and collaboration. Resolving these issues openly is crucial for maintaining productive relationships and ensuring privacy and security.

 59. Wow, What an Outstanding post. I found this too much informatics. It is what I was seeking for. I would like to recommend you that please keep sharing such type of info.If possible, Thanks.

Comments are closed.

Must Read